Jacadi казва..

НАШАТА ИСТОРИЯ

От 1976 г. Jacadi Paris създава колекции, чрез които преобразява вечното наследство на френската мода за деца.

Престижна съвременна марка с класически корени, Jacadi Paris предлага дрехи, аксесоари и обувки за момичета и момчета на възраст от 0-12 години, които носят магията и свежестта на детството.

Днес Jacadi Paris има над 270 бутици в 39 страни в едни от най-красивите градове по света, както и процъфтяваща електронна търговия чрез уебсайта си www.jacadi.com. Jacadi Paris вярва и работи в подкрепа на развитието и благосъстоянието на децата навсякъде по света.

"От 2005 г. Jacadi Paris e горд член на

ÏDKIDS.COMMUNITY - общност от световноизвестни детски модни марки, ангажирани със защитата на децата по света."

"Преоткриване и преминаване през най-прекрасната част от детството."

НАШАТА ЕКСПЕРТИЗА

ФРЕНСКИ ТВОРЕНИЯ

Всички продукти от нашите колекции са създадени и усъвършенствани в парижките работилници на Jacadi от дизайнерите и моделиерите на модната къща. Висококачествени материи, прецизен силует, ексклузивен дизайн, уникални цветове и внимание към детайла са в основата на всичко, което правим.

ТРАДИЦИЯ НА СЪВЪРШЕНСТВОТО

"Качествени материали, прецизни силуети, специално внимание към дизайна, ръчна бродерия... Нашият екип създава колекции с особена грижа за комфорта, функционалността и стила на дрехите за деца.

Jacadi увековечава вечното наследство на френската детска мода."

Jacadi увековечава вечното наследство на френската детска мода.

ЗА JACADI

КОЛЕКЦИЯ

Нашите колекции носят магията и свежестта на детството. За всеки миг от живота на децата ни, Jacadi Paris е тук!

Разгледайте колекцията >

JACADI ESSENTIELS

Jacadi Essentials е колекция от непреходни модели, които ние обновяваме всеки сезон и които са предназначени да се комбинират с всяка една дреха от детския гардероб.

Разгледайте Essentiels >

ПОДАРЪЦИ ЗА НОВОРОДЕНИ

Раждането на бебе е изключително радостен момент и ние разполагаме с всички дрехи и аксесоари, с които да го облечете и да отпразнувате появата му.

Разгледайте Подаръците за новородени >

ОБУВКИ

Jacadi създава колекцията си от обувки с най-високо ниво на експертиза и ангажимент към модата и функционалността. Изработена в Европа от най-добрите обущари, нашата колекция от обувки предлага три изискани диапазона (Pre-walker, Walker, and Child) в стил и дизайн, които са съобразени с еволюцията на растящото детско краче. Използвайки топ материали и проверени с времето производствени техники, нашата колекция от обувки е наистина стъпка преди останалите производители.

Разгледайте ОБУВКИ >

LIBERTY®

Сезон след сезон красивата история между LIBERTY® и Jacadi продължава да разкрива и да ни предлага едни от най-красивите цветни принтове.
Разледайте LIBERTY® колекцията >

JACADI БУТИЦИ


Намерете бутик

Отговорна елегантност

Устойчиви решения

Jacadi се ангажира да създава и произвежда продукти, произведени с устойчиви материали, за да ограничи въздействието си върху околната среда.
Научете повече >

Качество винаги и завинаги

Jacadi продължава традицията и запазва уникалното си ноу-хау за производство на дрехи с устойчиво качество, които могат да бъдат предадени на братя и сестри, поколения наред.
Открийте познанията и уменията на Jacadi >

Действия с грижа към човечеството

Осъзнавайки нашата социална отговорност, ние се ангажираме да уважаваме жените и мъжете, с които работим, чрез конкретни действия.
Открийте нашите ангажименти >