Jacadi казва..

НАШАТА ИСТОРИЯ

От 1976 г. Jacadi Paris създава колекции, чрез които преобразява вечното наследство на френската мода за деца.

Престижна съвременна марка с класически корени, Jacadi Paris предлага дрехи, аксесоари и обувки за момичета и момчета на възраст от 0-12 години, които носят магията и свежестта на детството.

Днес Jacadi Paris има над 270 бутици в 39 страни в едни от най-красивите градове по света, както и процъфтяваща електронна търговия чрез уебсайта си www.jacadi.com. Jacadi Paris вярва и работи в подкрепа на развитието и благосъстоянието на децата навсякъде по света.

"От 2005 г. Jacadi Paris e горд член на

ÏDKIDS.COMMUNITY - общност от световноизвестни детски модни марки, ангажирани със защитата на децата по света."

"Преоткриване и преминаване през най-прекрасната част от детството."

НАШАТА ЕКСПЕРТИЗА

ФРЕНСКИ ТВОРЕНИЯ

Всички продукти от нашите колекции са създадени и усъвършенствани в парижките работилници на Jacadi от дизайнерите и моделиерите на модната къща. Висококачествени материи, прецизен силует, ексклузивен дизайн, уникални цветове и внимание към детайла са в основата на всичко, което правим.

ТРАДИЦИЯ НА СЪВЪРШЕНСТВОТО

"Качествени материали, прецизни силуети, специално внимание към дизайна, ръчна бродерия... Нашият екип създава колекции с особена грижа за комфорта, функционалността и стила на дрехите за деца.

Jacadi увековечава вечното наследство на френската детска мода."

Jacadi увековечава вечното наследство на френската детска мода.

ЗА JACADI

КОЛЕКЦИЯ

Нашите колекции носят магията и свежестта на детството. За всеки миг от живота на децата ни, Jacadi Paris е тук!

Разгледайте колекцията >

JACADI ESSENTIELS

Jacadi Essentials е колекция от непреходни модели, които ние обновяваме всеки сезон и които са предназначени да се комбинират с всяка една дреха от детския гардероб.

Разгледайте Essentiels >

ПОДАРЪЦИ ЗА НОВОРОДЕНИ

Раждането на бебе е изключително радостен момент и ние разполагаме с всички дрехи и аксесоари, с които да го облечете и да отпразнувате появата му.

Разгледайте Подаръците за новородени >

ОБУВКИ

Jacadi създава колекцията си от обувки с най-високо ниво на експертиза и ангажимент към модата и функционалността. Изработена в Европа от най-добрите обущари, нашата колекция от обувки предлага три изискани диапазона (Pre-walker, Walker, and Child) в стил и дизайн, които са съобразени с еволюцията на растящото детско краче. Използвайки топ материали и проверени с времето производствени техники, нашата колекция от обувки е наистина стъпка преди останалите производители.

LIBERTY®

Сезон след сезон красивата история между LIBERTY® и Jacadi продължава да разкрива и да ни предлага едни от най-красивите цветни принтове.

Разледайте LIBERTY® колекцията >

JACADI БУТИЦИ

Намерете бутик

НАШИТЕ АНГАЖИМЕНТИ

 • Проектът Repreve

  Използването на REPREVE влакна, направени от рециклирани

  пластмасови бутилки в нашите връхни дрехи намалява емисиите на парникови газове. За Jacadi отговорните и устойчиви иновации са изключително важни, както и осведомеността, че технологичният напредък може да допринесе и за опазването на околната среда.

 • Френско наследство

  Jacadi Paris се ангажира да съхранява и споделя невероятните постижения, експертиза и елегантност на французите чрез красивите си колекции. В продължение на няколко сезона нашите колекции "Patrimoine Français" са създадени в партньорство с модни къщи, които увековечават френската традиция по отношение на облеклото и аксесоарите.

 • RDS (Responsible down standard)

  Използването на RDS (Responsible Down Standard) пух и пера като естествен пълнеж на нашите якета засвидетелства нашето хуманното отношение към животните. Пухът и перата, използвани в нашето производство от 2016г. са сертифицирани по стандарта R.D.S.

 • JACADI - марка, която се грижи за околната среда