Относно продуктите на Jacadi

  

Дрехи и обувки

 

За да изберете правилния размер дреха или обувки за Вашето дете, молим Ви, разгледайте нашата Таблица с размери: https://www.jacadi.bg/size-chart

Нашите колекции са създадени, за да отговорят на нуждите на Вашите деца. Всяка възраст има свои особености и изисква конкретна грижа и облекло. Нашите екипи от стилисти и моделисти адаптират всеки един от продуктите ни към възрастта на децата, за които са създадени. Колекциите ни са създадени в нашите дизайнерски студия в Париж - комфортни и практични, но също така и елегантни и модерни. След приключване на процеса по дизайна, продуктите ни се произвеждат във Франция, Европа или в други страни по света, по-специално в Азия. Ние контролираме нашата производствена линия в нейната цялост и подлагаме на качествен контрол всеки един продукт от нашите колекции.

Jacadi предлага дрехи и обувки, произведени от висококачествени материали, които понякога изискват специална грижа и внимание (кашмир, мерино вълна, коприна и др.). За да запазите красотата на дрехите си, следвайте указанията от етикетът за грижа, който е зашит върху всеки продукт. Следвайки тези препоръки, дрехата ви ще остане красива дълго време и материята й няма да бъде променена или увредена. В допълнение, препоръчваме ви да изперетe дрехите преди първоначална употреба.

Нашите обувки са предназначени да придружават детето Ви веднага след неговото раждане. Те се произвеждат в Испания и Португалия от експерти обущари. Обувките JACADI са изработени от качествени меки кожи. Кожата е жив материал, който трябва да бъде защитен и поддържан редовно, за да поддържа своята гъвкавост, еластичност и цвят. 

Грижа за обувките:

• Хидроизолацията предпазва кожата от външната агресия на околната среда;

• Лакът за обувки трябва да се прилага редовно върху гладката кожа за почистване и блясък.

• Обувaлката помага да се запази формата на обувката;

Поддръжка на обувките:

• Гладка или грапава кожа: редовно трябва да се прилага лак за обувки;

•  Лачена кожа: с влажна кърпа се премахват следи и драскотини;

• Велув или набук: специална боя трябва да се прилага след използване на мека кърпа за почистване;

Не, ние не предлагаме детайлно измерване на всеки размер от полите, роклите, панталоните и т.н. За този вид подробности, моля, свържете се с магазин Jacadi – гр. София, Парадайс Център, бул. Черни връх 100, Ниво 1.

Парфюми и козметика

Продуктите за грижа за кожата на Jacadi и ароматизираните води и парфюми за бебета са хипоалергенни, без парабени и без алкохол.

Съставът на всеки от нашите продукти за грижа за кожата и ароматизирани води може да бъде намерен на тяхната продуктова страница и е посочен на всяка опаковка на нашите продукти.