ЦЕНА И СРОК НА ДОСТАВКА

 

Цената на доставката в онлайн магазин www.jacadi.bg е 9,95 лв за поръчки до 100 лв. и безплатна за поръчки на стойност над 100 лв.

Доставката се извършва обикновено в рамките на 1-3 работни дни.  

Всички поръчки, направени извън работно време, през събота или неделя или по празници, се обработват през първия или втория работен ден след деня на получаване на поръчката;

 

Поръчки, заявени след 14.00 часа, се обработват на следващия работен ден.

 

Всеки клиент на www.jacadi.bg си запазва правото да поиска различни условия на доставка в случай на нужда, като предварително се свърже с нас, за да уточним детайлите.

 

ПРЕГЛЕД НА СТОКИ ПРЕДИ ПЛАЩАНЕ

 

Ние Ви даваме възможността при получаване на стоката от куриера да я отворите пред него, да я разгледате в рамките на 15 мин. преди да заплатите. В случай, че стоката не отговаря на очакванията Ви, имате правото да я върнете обратно на куриера или да я замените с нова, като разходите за обратна доставка се поемат от Вас.

Разбира се, Вие можете да приемете стоката от куриера, като я заплатите (при плащане с наложен платеж) и да я пробвате на спокойствие в домашни условия.

При отказване на пратка след преглед и тест стойността на куриерската услуга за връщане на продуктите към нас е за Ваша сметка (за сметка на Клиента).